23.-27.avgust 2018.
23.-27.avgust 2018.
Više ...
   
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Više ...
   
Virtuelni matičar
Virtuelni matičar
Više ...
   
   
   

Izdvajamo  


   

Bratski gradovi  

   

Korisni linkovi  

   

Anketa 2018.  

   
   
   

Vremenska prognoza  

   
   
   

Kursna lista  

   
   
   
   

Aktuelno

27.07.2018.

ODRŽANA 69. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA

cool Image

Na 69. sednici Opštinskog veća opštine Novi Bečej članovi Veća su, između ostalog, utvrdili predlog Odluke o izmenama i dopunama odluke o utvrđivanju novih ulica u opštini Novi Bečej. Ovom odlukom novim ulicama koje su već utvrđene prethodnom odlukom dodat je naziv ulice „Novo naselje“ koja se nalazi u Novom Miloševu.

 

O ostalim, tekućim opštinskim pitanjima o kojima je bilo reči na sednici Opštinskog veća, zamenik predsednika opštine Novi Bečej, Branko Svilengaćin, kaže: „Danas smo dali saglasnost na kulturne programe Narodne biblioteke, Turističke organizacije i Udruženja za negovanje tradicije iz Novog Miloševa. Tačka koja je izuzetno važna jeste nastavak procesa izrade grba i zastave opštine Novi Bečej. To nije ničiji hir, ničija potreba, prosto imamo zakonsku obavezu da imamo i grb i zastavu. Jednostavno, u zakonu tako piše i vreme je da se taj posao i završi. Opštinsko veće je usvojilo ono što je Komisija već započela. Pre svega, to je utvrđivanje prve nagrade, odnosno nagrade za stvaraoca koji bude izabran. Samu proceduru izrade i ceo posao će uraditi Komisija koja je imenovana na prošloj sednici Opštinskog veća.“

Ovom prilikom doneto je i Rešenje o imenovanju Organizacionog odbora manifestacije „Dani Teodora Pavlovića“ koja će se i ove godine održati u Novom Miloševu i Novom Sadu, kao i Rešenje od davanju saglasnosti na izveštaj o sprovedenoj manifestaciji „Dani sela Kumana“ za 2018. godinu.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
© OU Novi Bečej 2013. Sva prava zadržana.