23.-27.avgust 2018.
23.-27.avgust 2018.
Više ...
   
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Više ...
   
Virtuelni matičar
Virtuelni matičar
Više ...
   
   

Izdvajamo  


   

Bratski gradovi  

   

Korisni linkovi  

   

Anketa 2018.  

   
   
   

Vremenska prognoza  

   
   
   

Kursna lista  

   
   
   
   

Aktuelno

07.09.2018.

OBELEŽENA DECENIJA USPEŠNE SARADNJE NIS-A I OPŠTINE NOVI BEČEJ

cool Image


Decenija uspešne saradnje između kompanije „NIS“ i opštine Novi Bečej obeležena je danas svečanošću u multifunkcionalnoj Sali Doma kulture, a koja je ulepšana nastupima hora Osnovne škole „Josif Marinković“, tamburaškog orkestra Osnovne škole „Milan Stančić Uča i kulturnoumetničkog društva „Bećarac“.
U okviru projekta „Zajednici zajedno“ do sada je realizovano čak 55 projekata, a kompanija „NIS“ je na teritoriji opštine Novi Bečej uložila više od 43 miliona dinara. Prisutnima se, pored Srđana Dragišića, direktora centra za projektne delatnosti, obratio i predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović i dodao da se u budućnosti nada još boljem partnerstvu: „Sa jednestrane je rasterećena lokalna samouprava kroz određena sredstva koja obezbeđuje kompanija NIS. Rekonstruisali smo dosta škola, odnosno učionica u školama, deo sportskih objekata sredstvima koje NIS kroz ovu kampanju praktično donira doslovno rečeno određenom broju lokalnih samouprava, među kojima je, sa ponosom mogu da kažem i Novi Bečej. Ja sam već kandidovao dva projekta koja nemaju veze sa projektom „Zajednici zajedno“ , pa se iskreno nadam da će kompanija NIS imati razumevanja i prema opštini Novi Bečej i prema situaciji u kojoj se ona nalazi zbog svojih dugova koje ima itd. ,a realno ima potrebe za unapređenjem kvaliteta života građana i nadam se iskreno da će kompanija u tom smislu imati razumevanja i da će podržati ova dva projekta koja sam danas kandidovao, ali to je tema za budućnost. Za sada smo imali dobru saradnju kroz program „Zajednici zajedno“ i ta će se saradnja i nastaviti, a nadam se i unaprediti.“

Među najznačajnijim projektima je rekonstrukcija rukometnog terena u Novom Miloševu, podrška održavanju manifestacije „Velikogospojinskidani“ i Košarkaškom klubu „Jedinstvo“, kao i opremanje i adaptacija prostorija Doma kulture i fiskulturne sale Osnovne škole „Miloje Čiplić“.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
© OU Novi Bečej 2013. Sva prava zadržana.