23.-27.avgust 2018.
23.-27.avgust 2018.
Više ...
   
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Više ...
   
Virtuelni matičar
Virtuelni matičar
Više ...
   
   

Izdvajamo  


   

Bratski gradovi  

   

Korisni linkovi  

   

Anketa 2018.  

   
   
   

Vremenska prognoza  

   
   
   

Kursna lista  

   
   
   
   

Aktuelno

05.10.2018. 

U TOKU REKONSTRUKCIJA VODOVODNE MREŽE U NOVOM MILOŠEVU 

cool Image

 

Javno preduzeće „Komunalac“ započelo je ovih dana dvomesečne radove na rekonstrukciji vodovodne mreže u Novom Miloševu uz izgradnju hidrantskog voda izvan ovog naseljenog mesta.

 

 

 

Prema rečima Vladimira Radišića, direktora ovog preduzeća, radovi se izvode u ukupnoj dužini od 1100 metara, od čega oko 650 metara u samom naseljenom mestu, a ostatak van naseljenog mesta. Vrednost radova je oko 4 miliona i 500 hiljada dinara, a finansira ih opština Novi Bečej, kaže Radišić: „Hidrantski vod se radi zbog igradnje kogenerativnog postrojenja za proizvodnju električne energije iz biomase. Ova fabrika će biti izgrađena u Novom Miloševu, tako da je neophodna izgradnja hidrantskog voda. Iskoristili smo priliku kad već gradimo ovaj hidrantski vod da uradimo i rekonstrukciju postojeće vodovodne mreže u ulici Generala Drapšina. Ovi radovi će biti gotovi za šezdesetak dana.“

Javno preduzeće „Komunalac“ uskoro će nastaviti rekonstrukciju vodovodne mreže i u Novom Bečeju, a predviđeno je da radovi obuhvate oko 1000 metara vodovodnih cevi u Karađorđevoj ulici, od ulice 7. jula sve do Miloševačkog puta. Takođe, uskoro se završava prva faza uređenja gradske pijace u Novom Bečeju, da bi ubrzo usledila i druga faza rekonstrukcije, najavljuju iz „Komunalca“.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
© OU Novi Bečej 2013. Sva prava zadržana.