23.-27.avgust 2018.
23.-27.avgust 2018.
Više ...
   
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Više ...
   
Virtuelni matičar
Virtuelni matičar
Više ...
   
   

Izdvajamo  


   

Bratski gradovi  

   

Korisni linkovi  

   

Anketa 2018.  

   
   
   

Vremenska prognoza  

   
   
   

Kursna lista  

   
   
   
   

Aktuelno

05.10.2018.

PREDSTAVNICI LOKALNE SAMOUPRAVE U POSETI MALIŠANIMA

cool Image

Sada već tradicionalna praksa lokalne samouprave nastavljena je i ove godine, pa su njeni predstavnici povodom „Dečije nedelje“ posetili mališane u objektu „Leptirić“ Predškolske ustanove „Pava Sudarski“ u Novom Bečeju.

 

Ovom prilikom, predškolci su za predsednika opštine Novi Bečej, Sašu Maksimovića, zamenika predsednika, Branka Svilengaćina i Miroslava Macuru, sekretara Mesne zajednice Novi Bečej pripremili kratak program dobrodošlice, nakon čega su im uručeni slatkiši kao znak pažnje u nedelji posvećenoj najmlađima. Da dečiji osmeh leči, složio se ovom prilikom i predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović: „Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam posetio Predškolsku ustanovu danas. Došli smo da naše najmlađe sugrađane nagradimo, iako zamenik predsednika opštine, gospodin Svilengaćin i ja već 3. godinu za redom imamo raspravu oko toga da li će to biti čokolada ili pasta zube i nekako uvek ja imam tu jaču poziciju da izborim za decu čokoladu i mislim da su deca oduševljena. Njima zaista hvala, predivna je predstava koju su nam deca pripremila danas. Rešili smo da promenimo tu taktiku koja je lokalna samouprava imala u predhodnih desetak godina, da deca dolaze na poklonjenje predsedniku opštine, pa smo evo, već 3 godine uzastopce rešili da obiđemo sva odeljenja Predškolske ustanove „Pava Sudarski“. Zaista mi je bilo veliko zadovoljstvo, ovo su bili jedni od retkih momenata kada imate priliku da budete ceo dan nasmejani sa decom.“

Kratkom priredbom i posetom predstavnika lokalne samouprave završeno je ovogodišnje obeležavanje „Dečije nedelje“ u ovoj predškolskoj ustanovi.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
© OU Novi Bečej 2013. Sva prava zadržana.