23.-27.avgust 2018.
23.-27.avgust 2018.
Više ...
   
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Više ...
   
Virtuelni matičar
Virtuelni matičar
Više ...
   
   
   

Izdvajamo  


   

Bratski gradovi  

   

Korisni linkovi  

   

Anketa 2018.  

   
   
   

Vremenska prognoza  

   
   
   

Kursna lista  

   
   
   
   

Aktuelno

09.02.2019.

NOVI KONKURS ZA STIPENDIJE UZ IZMENJENE KRITERIJUME

cool ImageČlanovi Opštinskog veća opštine Novi Bečej danas su odlučivali o ukupno osam tačaka na dnevnom redu 87. sednice koja je održana u zgradi opštine u Novom Bečeju.
O rutinskim tačkama koje se tiču redovnog rada Opštinske uprave do donošenja zaključka koji će obradovati neke od studenata sa teritorije opštine Novi Bečej, više nam je rekao zamenik predsednika opštine, Branko Svilengaćin: „Na današnjoj sednici Opštinskog veća opštine Novi Bečej doneli smo rešenje o davanju saglasnosti na Pravilnik o radu Javnog preduzeća „Urbanizam i putevi“.

Naime, pravnik ovog preduzeća i naši pravnici su zajednički njihov Pravilnik o radu usaglasili sa važećim zakonima. Takođe, dali smo saglasnost i na finansijske izveštaje manifestacija: „Dani Teodora Pavlovića“ i „Dani Laze Telečkog“. Jedna od važnijih tačaka je bila razmatranje žalbi na dodelu opštinskih stipendija za studente. Naime, kao zaključak smo doneli da Opštinsko veće pripremi novi predlog konkursa s obzirom da su podeljene 43 stipendije u odnosu na trenutno važeće kriterijume. Tako da će Skupština opštine Novi Bečej dobiti na predlog za glasanje nove kriterijume kako bismo bismo svih 55 stipendija podelili u narednom periodu.“

Prema rečima zamenika predsednika opštine, skupštinska služba će u što kraćem mogućem roku pripremiti ove izmene i novi konkurs za preostalih dvanaest nepodeljenih stipendija predviđenih za tekuću školsku godinu, o čemu će studenti blogovremeno biti obavešteni.


Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
© OU Novi Bečej 2013. Sva prava zadržana.