22.-27.avgust 2019.
22.-27.avgust 2019.
Više ...
   
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Više ...
   
Virtuelni matičar
Virtuelni matičar
Više ...
   
   
   

Izdvajamo  


   

Bratski gradovi  

   

Korisni linkovi  

   

Anketa 2018.  

   
   
   

Vremenska prognoza  

   
   
   

Kursna lista  

   
   
   
   

Aktuelno

04.06.2019.

ODŽANA 29. SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE NOVI BEČEJ

cool Image

Dvadeset i deveta sednica SO Novi Bečej održana je danas po hitnom postpuku kako bi odbornici doneli Odluku o izmeni Odluke o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti potrebnih za utvrđivanje poreza na imovinu za 2019. godinu na teritoriji opštine Novi Bečej. Ovu odluku je bilo potrebno usvojiti što pre kako bi građani u narednom periodu mogli dobiti nova rešenja poreza na imovinu sa ispravljenim iznosima.

 

Važne tačke održane sednice SO odnosile su se i na donošenje Odluke o usvajanju Programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta opštine Novi Bečej za 2019. godinu, odnosno Odluke o određivanju nadležnog organa za sprovođenje postupka davanja u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini.

Odbornici su, između ostalog, doneli i Rešenje o razrešenju i imenovanju zamenika komandanta Štaba za vanredne situacije opštine Novi Bečej. Naime, kako je bivši zamenik predsednika opštine, Branko Svilengaćin, prema funkciji bio i zamenik komandanta Štaba za vanredne situcije, bilo je potrebno postaviti novog zamenika komndanta Štaba za vanredne situacije, a za tu poziciju izabran je predsednik SO Novi Bečej, Milovan Baštovanov.


Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
© OU Novi Bečej 2013. Sva prava zadržana.