Print this page
МИРОВИЋ ОБИШАО РАДОВЕ НА ИЗГРАДЊИ ДНЕВНОГ БОРАВKА

Председник Покрајинске владе Игор Мировић и покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић обишли су данас радове на издрадњи дневног боравка у оквиру Дома за одрасле и старије „Свети Василије Острошки - Чудотворац“ у Новом Бечеју.

Изградња дневног боравка за одрасла и стара лица почела је 17. јула ове године, а рок за завршетак радова је 100 дана. Према речима Игора Мировића, у питању је значајна и вредна инвестиција у коју је Покрајина уложила више од 100 милиона динара, док ће још 30 милиона динара бити издвојено за опремање објекта.

Нова инвестиција у Дому за одрасле и старије „Свети Василије Острошки - Чудотворац“ помоћи ће да се прошири постојећи систем ове установе, али и сами програми које ће користити они којима је помоћ потребна, закључио је Мировић и додао да је изузетно задовољан овим новим сегментом у систему социјалне заштите у Новом Бечеју.






Read 375 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…