НОВА РАСВЕТА У КУМАНАЧКОЈ ШКОЛИ

У оквиру свог друштвено-одговорног програма „Заједници заједно“ компанија НИС прошле године определила је средства за три школе у три насељена места општине Нови Бечеј, међу којима се нашла и Основна школа „Станчић Милан - Уча“ у Куману.

Износ новца у висини од безмало 3 милиона динара употребљен је за постављање 386 ЛЕД светиљки у оквиру замене комплетне расвете у школи са циљем повећања нивоа енергетске ефикасности објекта школе и смањења трошкова потрошње електричне енергије. Према речима директорке школе Марије Станчић, пројекат је недавно успешно реализован.

У оквиру прошлогодишњег конкурса „Заједници заједно“ компанија НИС подржала је реализацију 54 пројекта основних и средњих школа у домену осавремењивања наставног процеса и инфраструктуре објеката, као и научно-истраживачких организација и научно-технолошких паркова у 13 партнерских градова и општина у које је уложено 144,5 милиона динара.

 

Read 189 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…