25.-27.avgust 2017.
25.-27.avgust 2017.
Više ...
   
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Više ...
   
Virtuelni matičar
Virtuelni matičar
Više ...
   

Izdvajamo  


   

Facebook  

   

Foto nedelje  

Sample image
   

Bratski gradovi  

   

Korisni linkovi  

   
   

Vremenska prognoza  

   

Kursna lista  

   

JAVNI KONKURS za izbor projekata u kulturi koji se finansiraju i sufinansiraju iz sredstava samodoprinosa mesnih zajednica Novi Bečej, Novo Miloševo i Kumane za 2017. godinu


Raspisuje se javni konkurs za podnošenje predloga projekata u kulturi koji se finansiraju i sufinansiraju iz sredstava samodoprinosa za teritorije mesnih zajednica Novi Bečej, Novo Miloševo i Kumane.

Pravo korišćenja sredstava imaju udruženja građana i druga pravna lica koja obavljaju kulturnu delatnost, koja su upisana u registar nadležnog organa, ne kraće od dve godine, i koja projekat realizuju najvećim delom na teritoriji mesnih zajednica Novi Bečej, Novo Miloševo i Kumane, osim ustanova kulture čiji je osnivač opšina Novi Bečej, koje se finansiraju shodno članu 74. Zakona o kulturi i ne mogu učestvovati na konkursu koji raspisuje njihov osnivač.

Odluka o dodeli sredstava (pdf)

Javni konkurs tekst (doc)

PRIJAVNI OBRAZAC NA JAVNI KONKURS za izbor projekata u kulturi koji se finansiraju i sufinansiraju iz sredstava samodoprinosa mesnih zajednica Novi Bečej, Novo Miloševo i Kumane za 2017. godinu (doc)

IZJAVA O OBEZBEĐIVANjU FINANSIRANjA DELA PROJEKTA SOPSTVENIM SREDSTVIMA ILI SUFINANSIRANjEM (JAVNI KONKURS za izbor projekata u kulturi koji se finansiraju i sufinansiraju iz sredstava samodoprinosa mesnih zajednica Novi Bečej, Novo Miloševo i Kumane za 2017. godinu) (doc)

OBRAZAC ZA PISANjE PREDLOGA BUDžETA (JAVNI KONKURS za izbor projekata u kulturi koji se finansiraju i sufinansiraju iz sredstava samodoprinosa mesnih zajednica Novi Bečej, Novo Miloševo i Kumane za 2017. godinu) (doc)Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
© OU Novi Bečej 2013. Sva prava zadržana.