25.-27.avgust 2017.
25.-27.avgust 2017.
Više ...
   
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Više ...
   
Virtuelni matičar
Virtuelni matičar
Više ...
   

Izdvajamo  


   
Sample image
   

Bratski gradovi  

   

Korisni linkovi  

   
   
   

Vremenska prognoza  

   
   

Kursna lista  

   
   

V GOSPOJINSKI POLJOFEST U NOVOM BEČEJU

 

cool Image

 Od 25. do 27. avgusta 2017. godine u Novom Bečeju će se okupiti oko 200.000 ljudi iz cele Vojvodine i regiona na "Gospojini".
Najveći broj posetilaca ove manifestacije je vezan za poljoprivrednu proizvodnju, ili u okviru svojih domaćinstava ili svojim poslovanjem. Zato Vas pozivamo da iskoristite priliku i predstavite se na 5. GOSPOJINSKOM POLJO-FESTU, koji se odvija kao jedan od njenih vrlo važnih segmenata. Renome "Gospojine" koja važi za jednu od tri najveće u Srbiji, i prošle godine je privukao veliki broj kompanija koje u svojoj ponudi imaju poljoprivrednu mehanizaciju, semensku robu i sredstva za zaštitu biljaka na "Gospojinski Poljo-fest".
Kada se spoje prelepo, prirodno okruženje sajamskog prostora, između cvetnog Tiskog keja i reke, ciljna grupa poljoprivrednih proizvođača iz cele Vojvodine i regiona, fantastična atmosfera Gospojine sa odličnim koncertima i dnevnim programima, nema bolje mogućnosti za osvajanje novih poslovnih uspeha. 

Poznati po izvrsnoj organizaciji i uslovima koje nudimo svojim posetiocima i partnerima i ovog puta Vam obezbeđujemo štandove koji će vas sačekati na licu mesta, izuzetno opremljen prostor za prezentacije vaših proizvoda u okviru "Poljo-festa", tradicionalno veliki broj medijskih kuća koje prate manifestaciju i na kraju, ali najvažnije, posetioce iz ciljne grupe kojoj se obraćate.

Ne propustite da među prvima odaberete najbolje pozicije na 5. GOSPOJINSKOM POLJO-FESTU i kontaktirajte nas kako biste na vreme rezervisali svoj prostor.
Pripremili smo nekoliko varijanti paketa kako biste se mogli opredeliti za onaj koji najviše odgovara profilu Vaše kompanije.
Оvim putem pozivamo Vas da učestvujete u V Gospojinskom poljofestu a u uslovima učešća pogledaјte našu BROŠURU.

cool Image

Stručni tim prateće manifestacije V Gospojinski poljofest
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
© OU Novi Bečej 2013. Sva prava zadržana.