Print this page
РИБОЛОВАЧKО-ГУРМАНСKА МАНИФЕСТАЦИЈА „МАНИЋ - ТИСА 63“ (6-8.12.)

Зимски риболов уз традиционални војвођански свињокољ окупиће и ове године на обали Тисе у близини Новог Бечеја рекордан број такмичара и гостију на 8. међународној манифестацији „Манић - Тиса 63“ која ће се одржати од 6. до 8. децембра.

Поред домаћих љубитеља риболова и гурманских мајстора организатори очекују бројне такмичаре и посетиоце са територије бивше Југославије, али и из Словачке, Италије и Мађарске.

Једна од промоција овогодишње манифестације одржана је протеклог викенда на зеленој пијаци у Бечеју. Овом приликом, председник Kлуба љубитеља реке Тисе „Тиса 63“ и један од организатора манифестације, Драган Вукотић, позвао је посетиоце да дођу у суботу, 7. децембра и да се добро забаве.

Овогодишњу манифестацију подржали су Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство, Покрајински секретаријат за привреду и туризам, општина Нови Бечеј, МЗ Нови Бечеј, као и туристичке организације општина Бечеј и Нови Бечеј.

 





Read 1083 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…