Print this page
ПОДЕЛА ПАКЕТА ПЕНЗИОНЕРИМА ПРИ КРАЈУ, УСКОРО ПАКЕТИ И ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ

Пакети једнократне помоћи у виду прехрамбених производа и основних средстава за одржавање хигијене намењени свим пензионерима у општини Нови Бечеј који имају примања мања од 30 хиљада динара биће подељени до краја недеље, изјавио је данас председник општине Нови Бечеј, Саша Максимовић и додао да нико неће бити оштећен.

Према његовим речима, од укупно 3.345 обезбеђених пакета, остало је да се одређени број подели пензионерима у насељеном месту Нови Бечеј, док су пакети у осталим насељеним местима општине већ подељени.

Максимовић је најавио и поделу пакета помоћи намењених социјално угроженом становништву која ће почети у наредних десетак дана: „Покренули смо процедуру заједно са Центром за социјални рад општине Нови Бечеј у виду обезбеђивања спискова свих угрожених породица са територије општине Нови Бечеј. Ради се о око 750 лица који су носиоци права у Центру за социјални рад. Дакле и они ће добити идентичан пакет какав су добили и пензионери. Финансирање ће бити из буџета општине.“

У званичној статистици Владе Републике Србије до 11. априла општина Нови Бечеј нема ниједно заражено лице вирусом КОВИД-19. Но, како су се недавно појавиле незваничне информације да се у Новом Бечеју појавио случај обољевања од корона вируса Максимовић се осврнуо и на ове наводе.




Read 1028 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…