Print this page
ВЕНЧАЊА ДО ДАЉЊЕГ ПОД ЗАШТИТНИМ МАСKАМА

Од почетка године, у Општинској управи Нови Бечеј закључено је 18 бракова, од којих је 5 закључено током ванредног стања, док су неки од заказаних, због поменутих околности, одложени до јесени.

У брачне воде упловио и један пар из насељеног места Kумане, а сам чин склапања брака током ванредног стања морао је бити спроведен под одређеним условима, објаснила је матичарка у Општинској управи Нови Бечеј, Јована Ракић.

О даљој процедури, а везано за мере превенције и дозвољени број присутних у наредном периоду, младенци ће бити благовремено обавештени додала је Ракићева и подсетила овом пирликом да су за заказивање овог свечаног чина, уз присуство оба будућа супружника, потребне само важеће личне карте.

Спровођење мера превенције односи се и на сам улазак у зграду Општине, где су сви запослени, али и странке обавезни да прођу процедуру дезинфекције руку и мерења телесне температуре, а након укидања ванредног стања, подсећа Ракићева, рад са странкама наставио је и Услужни центар.

Прописане мере важиће до даљњег и мењаће се у складу са одлукама министарства, додала је Ракићева.

 





Read 1084 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…