Print this page
НА СЕДНИЦИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА: ЗА САДА ПЛАНИРАНО ОДРЖАВАЊЕ СВИХ МАНИФЕСТАЦИЈА

На 129. седници Општинског већа, одржаној данас, у свечаној сали у згради Општине Нови Бечеј, донет је низ решења везаних за реализацију програма у оквиру Дана села Кумана, Бочара и Новог Милошева, али и Великогоспојинских дана у 2020. години.

Поштујући законом прописане рокове за спровођење Јавних набавки, а узевши у обзир одређене мере које су и даље на снази након укидања ванредног стања, све предвиђене активности биће планиране условно у циљу заштите буџета како Месних заједница, тако и Општине Нови Бечеј, потврдио је председник, Саша Максимовић.

Једна од последица пандемије корона вируса јесу и смањени приходи буџета, па ће упркос његовој стабилности и средства за реализацију планираних манифестација бити нешто скромнија.

Ове године, додао је Максимовић, планирани утрошак средстава намењен организацији манифестација биће мањи између 20 и 50 посто у односу на предходне.

Read 1020 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…