Print this page
МЕСНА ЗАЈЕДНИЦА НОВИ БЕЧЕЈ И ОВЕ ГОДИНЕ НАГРАДИЛА НАЈУСПЕШНИЈЕ УЧЕНИКЕ

Месна заједница Нови Бечеј наставила је традицију и, 5. годину за редом, најуспешније ученике Основних школа „Милоје Чиплић“ и „Јосиф Маринковић“, као и Средње школе Нови Бечеј, наградила таблет рачунарима као награду за уложен труд и додатно залагање, али и као подстрек за неке наредне успехе, рекао је приликом доделе председник Савета Месне заједнице Нови Бечеј, Миленко Гарчев.

За матуранткињу Основне школе „Јосиф Маринковић“, Ану Станчић, била је ово круна рада након ласкаве титуле ђака генерације.

Како додаје, истакла се у књижевности, историји, али и у Техничком и информатичком образовању, а завидан успех постигао је и матурант смера техничар мехатронике у Средњој школи Нови Бечеј, Едмонд Ваш.

Поред Ане и Едмонда, ове године награђени су још и Милена Коровљев, Живојин Дујин, Данило Рајков, Тиса Шућуровић, Мартина Балинт, Селена Немешев и Александар Милосављевић.

Read 914 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…