Print this page
НАЈУСПЕШНИЈИ УЧЕНИЦИ ОПШТИНЕ НАГРАЂЕНИ СА 30.000 ДИНАРА

И ове године, локална самоуправа наставила је праксу награђивања најуспешнијих ученика свих школа на територији општине Нови Бечеј.

Матуранти који су у школској 2019/2020 години понели ласкаву титулу ђака генерације, награђени су са 30.000 динара, потврдио је председник општине, Саша Максимовић.

Максимовић је овом приликом позвао будуће средњошколце, али и студенте да се, по завршетку школовања, врате у своју општину и дају свој допринос њеном напретку.

Ученица генерације у Средњој школи Нови Бечеј и будући бруцош департмана за архитектуру и урбанизам на Факултету техничких наука Универзитета у Новом Саду, Владана Рајков, добијени новац искористиће за даље усавршање, тачније, за похађање курсева језика.

Поред Владане, награду за уложен труд и постигнуте резултате добили су и Данило Рајков, Мартина Балинт и Ана Станчић из Новог Бечеја, Радојчин Милан из Новог Милошева, Kатарина Митрашиновић из Бочара, као и Анастасија Барачков из Kумана.






Read 1171 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…