Print this page
УНА ПОВЕЗАЛА ТИСУ, БАНАТ И „ПЕТНИЦУ“

Ученица 8. разреда ОШ „Јосиф Маринковић“ у Новом Бечеју, Уна Чивчић, као једина представница новобечејске општине, у конкуренцији од хиљаду ученика, ушла је у најужи круг од само 209 младих из целе Србије и региона који су у периоду од 13. до 19. септембра ове године похађали Летњу научну школу у чувеној Истраживачкој станици „Петница“.

Ова талентована ученица за Летњу научну школу чула је од своје маме, наставнице историје, а на путу ка „Петници“, поред подршке породице, добила је несебичну подршку и својих наставника, али и другара из разреда. У разговору са Уном сазнали смо шта је све било потребно да би била изабрана у узак круг перспективних ученика и будућих младих научника из окружења.

Своја многобројна интересовања ова одлична ученица чији је тренутни мото „Сањај велике снове и ради тешко за њих“ имала је прилику да прошири и учврсти управо у Истраживачкој станици „Петница“. Са нама је поделила своја искуства и утиске.

 

Read 1150 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…