Print this page
ИНДУСТРИЈСКА ЗОНА „ЈУГ“ УСКОРО ПОТПУНО ОПРЕМЉЕНА

Индустријска зона „Југ“ у општини Нови Бечеј код Новог Милошева, за неколико година „прешла“ је велики пут - од пољане до ускоро потпуно опремљене радне зоне која пружа све потребне услове потенцијалним инвеститорима.

У питању је једна од укупно пет индустријских зона у новобечејској општини у којој је од 2016. године, када се првобитно конкурисало за средства за њено опремање при Министарству привреде Републике Србије, до сада урађено заиста много, истиче помоћник председника општине Нови Бечеј, Трифун Станковић. Према његовим речима, индустријска зона у Новом Милошеву повезана је на електро-енергетску, канализациону, водоводну и гасну мрежу, а поседује и општички кабл.

У индустријској зони „Југ“ тренутно су у току радови на постављању атмосферске канализације и јавне расвете. Тренутно се ту налази више инвеститора, а у најави су и нови. Последња у низу на овом месту изграђана је електрана на биогас која је пре неколико месеци пуштена у рад. Након завршетка опремања поменуте радне зоне, општина Нови Бечеј ће се окренути улагањима, пре свега, у новобечејску, која се налази на излазу из Новог Бечеја ка Куману, истиче Станковић.

 

Read 659 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…