Print this page
ПРИБАВЉАЊЕ НЕПОКРЕТНОСТИ У ЈАВНУ СВОЈИНУ ОПШТИНЕ НАЈАВЉУЈЕ НОВЕ ИНВЕСТИЦИЈЕ

На јучерашњој 9. седници Скупштине општине Нови Бечеј, одржаној у сали Радничког универзитета, одборници су, у оквиру 15 тачака днвног реда усвојили Одлуку о уступању обављања послова зоохигијене Јавном предузећу за комуналну инфраструктуру и услуге „Kикинда“

чији ће рад надзирати Јавно предузеће „Kомуналац“, а које ће два пута годишње достављати извештај о обављеном послу Општинском већу и једном годишње Скупштини општине Нови Бечеј. Ограничавајући фактор у решавању овог свакодневног проблема јесте Закона о добробити животиња, објашњава Матија Kовач, шеф одборничке групе „Александар Вучић – за нашу децу“.

Овом приликом усвојене су и Одлуке о прибављању непокретности у јавну својину Општине Нови Бечеј као први корак у реализацији нових инвестиција, додао је Kовач.

На одржаној седници, између осталог, донета су и Решења о сагласности на Извештај о раду председника општине, Општинске управе и Општинског већа Нови Бечеј за претходну годину, као и Одлука о завршном рачуну буџета општине за исти период.






Read 2419 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…