Print this page
ЗА ИЗГРАДЊУ И ОДРЖАВАЊЕ ПУТЕВА У 2022. ГОДИНИ 83,5 МИЛИОНА ДИНАРА

Међу 10. тачака дневног реда, на данас одржаној 40. седници Општинског већа општине Нови Бечеј, донет је Програм радова на изградњи, реконструкцији, одржавању и заштити општинских путева, улица и некатегорисаних путева за 2022. годину, потврдио је председник општине, Саша Максимовић.

Када је у питању насељено место Кумане, поред Железничке, у текућој години предвиђена је изградња и саобраћајнице у улици Светозара Чоловића, у Новом Милошеву у Јужној индустријској зони, док је у Новом Бечеју планирана изградња приступне саобраћајнице индустријској зони „Излаз“, као и у Јагићевој и улицама Доже Ђерђа и Тозе Марковића. Максимовић се овом приликом осврнуо и на измену Решења о износу и броју општинских стипендија за студенте.

На поменутој седници утврђени су Предлози Решења о именовању Владимира Радишића за директора Јавног предузећа „Комуналац“, као и Далибора Вучетића за директора Јавног предузећа „Урбанизам и путеви“ на период од 4 године. Такође, утврђен је и предлог Измене и допуне Програма постављања и уклањања мањих монтажних објеката привременог карактера на јавним површинама на територији општине, а донето је Решење о усвајању Извештаја о раду Комисије за школски спорт у претходној години.

 

Read 1717 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…