Print this page
РАВНОПРАВНОСТ И БЕЗБЕДНОСТ СТАРИЈИХ - ЗАДАТАК СВИХ НАС

Чланови Месне организације инвалида рада Нови Бечеј данас су се окупили у просторијама Дома културе како би обележили Међународни дан жена.

Окупљању су присуствовали представници локалне самоуправе, тачније, председница Комисије за родну равноправност, Симона Роцков, шеф кабинета Ото Кишмартон и председник општине, Саша Максимовић, који је овом приликом дамама честитао празник и уручио цвеће.

Овом приликом, представници Црвеног крста Нови Бечеј одржали су предавање на тему све учесталијег насиља над старим особама, како га препознати, као и на који начин могу потражити помоћ. Они су, такође, искористили прилику да присутним чланицама уруче скромне поклоне које су волонтери ове хуманитарне организација припремили током прошле недеље.

Секретарка Црвеног крста Нови Бечеј, Дуња Свирчев Шељмеши, захвалила се на позиву и најавила ово као почетак активности у оквиру пројекта међугенерацијске сарадње који ће се, у организацији Црвеног крста Војводине, реализовати на територији општине Нови Бечеј.

 

Read 1112 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…