Print this page
ОБЕЗБЕЂЕНА СРЕДСТВА ЗА ПРЕВОЗ МАТУРАНАТА У ВРЕМЕ ПОЛАГАЊА ЗАВРШНИХ ИСПИТА

На 53. седници Општинског већа општине Нови Бечеј већници су као прву дневног реда усвојили Предлог Одлуке о завршном рачуну буџета општине, а утврђена су и предлози Решења о давању сагласности на извештај о раду председника општине, Општинског већа и Скупштине општине Нови Бечеј за претходну годину.

Такође, донета је Одлука о избору директних корисника у спровођењу мера енергетске ефикасности, као и Решење о допуни Решења о образовању Комисије за њихову реализацију.

Овом приликом донет је и Закључак којим се одобрајавају финансијских средства за потребе превоза ученика осмих разреда из насељених места Кумане, Ново Милошево и Бочар, као и куповину воде у периоду полагања завршних испита у висини од 116.280,00 динара.

Донето је и Решење о употреби средстава текуће буџетске резерве која ће се, у складу са Захтевом удружења за неговање традиције – Нови Бечеј, користити за суфинансирање пројекта одобреног од стране Министарства културе за завршетак радова на северној фасади Музеја „Котарка“ у Новом Милошеву. Уз то, утврђен је и предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о поступку и начину решавања захтева грађана за накнаду штете настале услед уједа напуштених паса.

 

Read 517 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…