Print this page
ДВА ЗЛАТА, СРЕБРО И ПЕХАР ЗА ЕМИЛИЈУ ТАДИЋ

На недавно одржаном 5. Међународном кунгфу вушу турниру „Сребреница Опен“ у Сребреници, у Босни и Херцеговини, поред такмичара из куманачког Спортског удружења „2. октобар“, представила се и такмичарка Клуба борилачких спортова „Јединство“ из Новог Бечеја,

талентована Емилија Тадић, која се са овог првенства вратила са две златне медаље освојене у формама, уз пехар за најбољу јуниорку турнира, али и са сребрном медаљом коју је освојила у дисциплини фул санда.

Тренер клуба и генерални секретар Српског кунгфу вушу савеза, Раденко Тадић, поносан је на континуитет добрих резултата својих такмичара.

Своје утиске са такмичења у Сребреници са нама је поделила и Емиља Тадић, која ће свој таленат и способности пред домаћом публиком имати прилику да прикаже 24. септембра на традиционалном такмичењу у кунгфу вушу дисциплинама које се пуних 18 година организује у Новом Бечеју.

 

Read 503 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…