Print this page
УСВОЈЕНИ ИЗВЕШТАЈИ ЗА 2022. ГОДИНУ

Чланови Општинског већа општине Нови Бечеј заседали су данас по 69. пут, а на дневном реду седнице нашло се укупно 25 тачака међу којима се већина тицала утврђивања предлога решења о давању сагласности на извештају о раду и финансијске извештаје месних заједнице, али и других јавних установа, предузећа и организација са територије општине за 2022. годину.

Између осталог, већиници су једногласно усвојили и извештаје о раду Црвеног крста Нови Бечеј који је у 2022. години спровео разноврсне и веома успешне активности, потврдила нам је Љубинка Кнежев, волонтерка ове организације.

На 69. седници Општинског већа донето је и решење о усвајању извештаја о реализацији Програма подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја у претходој години о чему нам је нешто више рекао помоћник председника општине задужен за област пољопривреде, Милан Стојшин.

 

Read 497 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…