Print this page
О УНАПРЕЂЕЊУ РЕПРОДУKЦИЈЕ KОД KРАВА НА СKУПУ ВЕТЕРИНАРА

У организацији Ветеринарске коморе Србије, односно њеног Средњебанатског регионалног одбора, данас је у мултифункционалној сали Дома културе општине Нови Бечеј, у оквиру програма усавршавања ветеринара, одржана едукација намењена стручњацима из ове области, потврдио је Војислав Блажин, председник Средњебанатског регионалног одбора Ветеринарске коморе Србије.

Тема предавања биле су мере за унапређење репродуктивне ефикасности код крава о којој су говорили проф. др Владимир Магаш и доцент Факултета ветеринарске медицине у Београду, Милан Малетић, који објашњава да су чести проблеми са репродукцијом који су у индиректној вези са исхраном, а везано за формулацију оброка, п.равилну припрему хране, као и распоред оброка у току дана.

Од изузетног је значаја и добар однос између власника животиња и ветеринара, који мора бити искрен и без задршке у циљу заједничког решења ка успешном резултату, објашњава Малетић.






Read 1864 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…