Print this page
ИЗДАТЕ ПОТВРДЕ ЗА ДОДЕЛУ МЕРКАНТИЛНОГ КУКУРУЗА

Пољопривредна стручна служба Зрењанин данас је у Новом Бечеју организовала издавање потврда узгајивачима млечних крава који су у оквиру јавног позива остварили право на помоћ у виду доделе 240 килограма меркантилног кукуруза по крави намењених за њихову исхрану.

Са поменутим потврдама сточари са територије општине Нови Бечеј моћи ће да дођу до своје количине кукуруза који је тренутно ускладиштен у силосима у Панчеву и Иланџи, а који ће захваљујући локалној самоуправи бити допремљен до Новог Бечеја, потврдила је овом приликом Kристина Салапура, директорка Пољопривредне стручне службе Зрењанин.

На који начин ће се вршити подела кукуруза објаснио је Милан Стојшин, помоћник председника општине Нови Бечеј задужен за област пољопривреде.

Пољопривредна стручна служба Зрењанин искористила је данашњу посету и да помогне пољопривредним произвођачима да активирају електронску услугу еАграр уколико то до сада нису учинили.






Read 1020 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…