Print this page
ОДРЖАНА KОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ ПРЕД ФИНАЛЕ KУПА ВОЈВОДИНЕ У РУKОМЕТУ

У Дому културе општине Нови Бечеј данас је одржана конференција за медије поводом финала Kупа Војводине у рукомету, које ће се у уторак, 17. децембра, одржати у хали Спортско рекреативног центра „Јединство“ у Новом Бечеју.

У финалним мечевима, од 17 часова и 45 минута, састаће ће се женске екипе „Врбаса“ и „Железничара“ из Инђије, док ће се од 20 часова за пехар борити играчи домаћег „Јединства“ и Рукометног клуба „Пролетер“ из Зрењанина. Недавно реконструисана хала пружа одличне услове за реализацију оваквог догађаја, сматра председник општине Нови Бечеј, Саша Максимовић.

Припреме за 11. финале ушле су у саму завршницу, а циљ је, пре свега, фер и коректна игра, потврдио је генерални секретар Рукометног савеза Војводине, Слободан Вишекруна и додао да је у мушком финалу, екипа „Пролетера“ благи фаворит, али и да куп утакмице са собом увек носе изненађења.

Финале Kупа Војводине у рукомету представља један од највећих и најзначајнијих догађаја у колективном спорту одржаних у Новом Бечеју, уверен је председник Рукометног клуба „Јединство“, Матија Kовач, који је овом приликом позвао љубитеље овог спорта да подрже домаћи тим у борби за недостајући пехар.

Цена улазнице за финалне утакмице Kупа Војводине износи 150 динара за појединачну, односно 200 динара за дневну, а можете их купити од данас, у Спортско рекреативном центру „Јединство“ или их резервисати уплатом на рачун Рукометног клуба „Јединство“ : 325950060000446541.






Read 1531 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…