Print this page
СПОРТСКА ОПРЕМА ЈУНИОРСКИМ ЕКИПАМА ПОСЕБНИМ ПРОГРАМОМ

Раније током године општина Нови Бечеј је одлуком о додели средстава спортским организацијама са територије општине поделила укупно 8,5 милиона динара, да би посебним програмом спортским клубовима сада доделила и износ од 500 хиљада динара намењен колективним спортовима за набавку спортске опреме.

Локална самоуправа се определила за расписивање посебног програма с обзиром на то да је буџет општине тренутно стабилан, каже заменик председника општине Нови Бечеј, Бранко Свиленгаћин.

Предаја спортске опреме уприличена је у Спортско-рекреативном центру „Јединство“ у Новом Бечеју.

„Данас смо заједно са спортским клубовима са територије општине Нови Бечеј који се баве колективним спортовима делили према посебном програму средства, односно спортску опрему намењену млађим категоријама. Клубови су се сами одлучили у оквисру свог посебног програма шта је то што им треба. Добар део њих се одлучио за ранчеве, тако да ћемо имати брендиране новобечејске омладинске, односно јуниорске селекције и свима нам је изузетно драго због тога. Поједини клубови су се одлучили за неке друге спортске реквизите за млађе категорије који им требају. То су, пре свега, фудбалски клубови из Новог Милошева и Новог Бечеја. Ја им свим честитам. Млађе категорије су оне за које су сви посебно заинтересовани. То је нешто што би требало да буде будућност нашег рада, зато је тако и био конципиран посебан програм. Још једном им честитам и желим пуно спортске среће у будућности“, рекао је Свиленгаћин.

Спортови који овог пута нису обухваћени посебним програмом, што се најпре односи на појединачне спортове, биће обухваћени наредне године или неким другим програмима, обећао је Свиленгаћин.





Read 1266 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…