22.-27.avgust 2019.
22.-27.avgust 2019.
Više ...
   
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Ono što je našoj opštini nedostajalo je mapa opštine Novi Bečej na Internetu
Više ...
   
Virtuelni matičar
Virtuelni matičar
Više ...
   
   
   

Izdvajamo  


   

Bratski gradovi  

   

Korisni linkovi  

   

Anketa 2018.  

   
   
   

Vremenska prognoza  

   
   
   

Kursna lista  

   
   
   
   

SRC "Jedinstvo"

Osoba za kontakt:

Direktor SRC "Jedinstvo": Ranko Janjić
tel: 023/771-148
fax: 023/775-020
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.srcjedinstvo.org


Sportsko društvo "Jedinstvo" Novi Bečej je osnovano 1946. godine i ima 9 klubova i preko 800 članova i kao takvo se nalazi na čelu Sportskog saveza opštine. U sklopu društva već više od 20 godina egzistira i predstavlja pravi ponos za grad i opštinu Novi Bečej, SRC "Jedinstvo" ( hala sportova ).

Hala sportova sa svojim pratećim objektima i fizičkom povezanošcu sa Osnovnom školom "Miloje Čiplić", od dana nastanka predstavlja bazu školskog, rekreativnog, amaterskog i profesionalnog sporta u opštini i šire.

"Halu sportova" čine velika sala sa 1200 mesta, koja je i glavni nosilac dogadanja,zatim su tu srednja i mala sala, teretana sa zasebnim delom sa "olimpijskim" šipkama, otvoreni tereni za košarku i mali fudbal.

Objekti "Hale sportova" se koriste za obavljanje školske nastave OŠ "Miloje Čiplić" i "Srednje škole" Novi Bečej. Korisnici objekata su i klubovi članovi Sportskog društva "Jedinstvo" ( košarka, rukomet, fudbal, karate, dizanje tegova... ), gradani Novog Bečeja kao rekreativci ( mali fudbal, košarka, stoni tenis, teretana ), kao i veliki broj domaćih i inostranih ekipa i reprezentacija.

Ekipe su uglavnom iz zemalja koje nas okružuju, BIH, Makedonija, Hrvatska, Mađarska,Bugarska i Rumunija, a bile su ekipe i reprezentacije iz Turske, Češke, Rusije, Francuske, Kanade, Angole, Tunisa ...

Posebno mesto u ovom nizu ima Košarkaški Savez Srbije, koji više od 10 godina koristi usluge "Hale sportova" za pripreme svojih reprezentativnih selekcija u mladim kategorijama.
Godišnje se odigra više od 300 utakmica ( sportovi sa loptom ) kroz razna takmičenja i turnire i održi se preko 10 turnirskih takmičenja u raznim borilačkim veštinama i sportovima.
Dnevno, kroz obavljanje raznih aktivnosti,"Halu sportova" poseti više od 500 dece i sportista.

Međutim, u objektu namenjenom za sport ne održavaju se samo sportske aktivnosti.
Tradicionalni izbor sportiste godine Novog Bečeja, završna svečanost osnovnih škola "Miloje Čiplić" i "Josif Marinković", koncerti i cirkuske predstave, su neke od manifestacija koje se održavaju u "Hali sportova".

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
© OU Novi Bečej 2013. Sva prava zadržana.