Print this page
U TOKU POSTAVKA ŠTEDLJIVE RASVETE U VRTIĆU „LEPTIRIĆ“

Zahvaljujući sredstvima dobijenim na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj u objektu „Leptirić“ PU „Pava Sudarski“ u Novom Bečeju u toku je realizacija projekta zamene dotrajale, stare rasvete novim, štredljivim osvetljenjem.

Radovi su počeli ove, a potrajaće naredne dve nedelje, kaže direktor PU „Pava Sudarski“, Dragan Miloradović i dodaje da će sve biti spremno za početak nove obrazovne godine. Ukupna vrednost radova iznosi 3.645.705 dinara sa PDV-om.

Prema Miloradovićevim rečima, PU „Pava Sudarski“ nastoji da funkcioniše što normalnije u datim ulovima tokom epidemije virusa COVID-19, kako u smislu nastave sa decom, tako i u smislu projekata i održavanja objekata. Dobijena sredstva ovog puta predviđena su samo za objekat „Leptirić“, ali je u planu da se u narednom periodu na ovaj način „osveže“ i ostali objekti PU „Pava Sudarski“ u svim naseljenim mestima opštine, ističe direktor ove obrazovno-vaspitne ustanove.






Read 716 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…