Print this page
IZDATE POTVRDE ZA DODELU MERКANTILNOG КUКURUZA

Poljoprivredna stručna služba Zrenjanin danas je u Novom Bečeju organizovala izdavanje potvrda uzgajivačima mlečnih krava koji su u okviru javnog poziva ostvarili pravo na pomoć u vidu dodele 240 kilograma merkantilnog kukuruza po kravi namenjenih za njihovu ishranu.

Sa pomenutim potvrdama stočari sa teritorije opštine Novi Bečej moći će da dođu do svoje količine kukuruza koji je trenutno uskladišten u silosima u Pančevu i Ilandži, a koji će zahvaljujući lokalnoj samoupravi biti dopremljen do Novog Bečeja, potvrdila je ovom prilikom Кristina Salapura, direktorka Poljoprivredne stručne službe Zrenjanin.

Na koji način će se vršiti podela kukuruza objasnio je Milan Stojšin, pomoćnik predsednika opštine Novi Bečej zadužen za oblast poljoprivrede.

Poljoprivredna stručna služba Zrenjanin iskoristila je današnju posetu i da pomogne poljoprivrednim proizvođačima da aktiviraju elektronsku uslugu eAgrar ukoliko to do sada nisu učinili.






Read 314 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…