МИРОВИЋ ОБИШАО РАДОВЕ НА ИЗГРАДЊИ ДНЕВНОГ БОРАВKА

Председник Покрајинске владе Игор Мировић и покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић обишли су данас радове на издрадњи дневног боравка у оквиру Дома за одрасле и старије „Свети Василије Острошки - Чудотворац“ у Новом Бечеју.

Изградња дневног боравка за одрасла и стара лица почела је 17. јула ове године, а рок за завршетак радова је 100 дана. Према речима Игора Мировића, у питању је значајна и вредна инвестиција у коју је Покрајина уложила више од 100 милиона динара, док ће још 30 милиона динара бити издвојено за опремање објекта.

Нова инвестиција у Дому за одрасле и старије „Свети Василије Острошки - Чудотворац“ помоћи ће да се прошири постојећи систем ове установе, али и сами програми које ће користити они којима је помоћ потребна, закључио је Мировић и додао да је изузетно задовољан овим новим сегментом у систему социјалне заштите у Новом Бечеју.






Read 364 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…