Print this page
У БОЧАРУ УСПЕШНО ОРГАНИЗОВАН ТУРНИР У ЛАЈТ САНДИ

У фискултурној сали ОШ „Доситеј Обрадовић“ у Бочару протеклог викенда по први пут је организован турнир у кунгфу вушу спорту, односно у дисциплини лајт санда за узраст деце, млађих и старијих пионира и кадета.

Турнир су организовали Српски кунгфу вушу савез и новоосновано Спортско удружење „Соко“ из Новог Милошева. Општину Нови Бечеј су на такмичењу, поред клуба из Новог Милошева, представљали и „Јединство“ из Новог Бечеја, односно „2. октобар“ из Kумана.

У категорији деце до 22 килограма бронзу је освојио Александар Грујић, док је у категорији до 28 килограма сребрни био Миодраг Живковића, обојица из Новог Бечеја. У категорији до 38 килограма злато је освојио Алекса Бировљев из Новог Милошева.

У категорији млађих пионира до 35 килограма сребрни је био Ален Kиш из Новог Бечеја, док је код старијих пионира у категорији до 32 килограма најбољи био Алекса Маринац, такође, из Новог Бечеја. У категорији старијих пионира до 38 килограма сребрну медељу заслужио је Светозар Весков из Новог Милошева.

У категорији кадета бронзу је освојио Бранислав Грујић из Новог Бечеја, а исто одличје у категорији до 56 килограма заслужио је и Новобечејац Стефан Типшин. У категорији до 60 килограма друго и треће место заузели су Миле Јакшић и Филип Весков, обојица из Новог Милошева, док је у категорији до 65 килограма злата вредан био Здравко Грујић из Новог Бечеја.

У категорији старијих пионирки до 56 килограма најуспешнија је била Анђела Стојков из Kумана.

Раденко Тадић, генерални секретар Српског кунгфу вушу савеза, задовољан је организацијом првог такмичењу у кунгфу вушу спорту у Бочару.






Read 248 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…