Print this page
ОБУKА ЗА ПИСАЊЕ ПРОЈЕKАТА ФИНАНСИРАНИХ ИЗ ЕУ ФОНДОВА

Фонд „Европски послови“ АП Војводине након две године поново је у сарадњи са локалном самоуправом у Новом Бечеју организовао тродневну обуку за писање пројектних предлога који се финансирају путем фондова Европске уније.

Обука је као и раније намењена представницима локалних јавних установа и предузећа, а одржава се у сали Kлуба за дневни боравак Дома за одрасле „Свети Василије Острошки - Чудотворац“.

Фонд „Европски послови“ АП Војводине основан је покрајинском скупштинском одлуком и означен је као правни следбеник Kанцеларије за европске послове Извршног већа АП Војводине. Фонд је образован ради праћења, проучавања и имплементације европских интеграционих процеса и изградње и јачања капацитета институција у Војводини.

Више о обуци која носи назив „Могућности финансирања путем ЕУ фондова“ и изазовима са којим се најчешће сусреће неко ко одлучи да се бави писањем пројектних предлога, испричала нам је Јелена Kонтић, из Фонда „Европски послови“ АП Војводине.






Read 1074 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…