Актуелне вести из области ДРУШТВО

Председник општине Нови Бечеј, Саша Максимовић, потписао је данас уговоре са представницима спортских удружења и организација са територије новобечејске општине о додели средстава за реализацију годишњих програма у области спорта за 2023. годину.

Данас су председник општине Нови Бечеј, Саша Максимовић и председник Владе АП Војводине, Игор Мировић потписали уговоре о коначној реализацији два пројекта:

Чланови Општинског већа општине Нови Бечеј заседали су данас по 69. пут, а на дневном реду седнице нашло се укупно 25 тачака међу којима се већина тицала утврђивања предлога решења о давању сагласности на извештају о раду и финансијске извештаје месних заједнице, али и других јавних установа, предузећа и организација са територије општине за 2022. годину.

Потписивање уговора са студентима са територије новобечејске општине за доделу стипендија за образовну 2022/2023. годину уприличено је данас у свечаној сали Општинске управе у Новом Бечеју, а према традицији присутнима се најпре обратио председник општине Саша Максимовић.

                                            

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…