Aktuelne vesti iz oblasti DRUŠTVO

Žetva pšenice će ove godine zbog vremenskih uslova poraniti i njen početak se očekuje ovih dana, naravno, ukoliko to dozvole vremenske prilike.

Belgijska kompanija „Somnis Bedding“ koja je u januaru ove godine postala vlasnik objekata nekadašnje fabrike „Pobeda“ u industrijskoj zoni u Novom Bečeju, u završnoj je fazi renoviranja i izgradnje novog pogona gde je već započela sa radom.

Sportsko-rekreativni centar „Jedinstvo“ u Novom Bečeju javna je ustanova u službi sporta i sportista, sa infrastrukturom koja se brižljivo održava i salom koja je po stepenu kvaliteta nadaleko poznata. Od nedavno, tome je pridodata i renovirana teratana sa novom opremom koja je čini jednom od najboljih u okruženju.

Svi birači koji nisu u mogućnosti da glasaju na biračkom mestu o tome da žele da glasaju mogu obavestiti Lokalnu izbornu komisiju najkasnije do nedelje 02.06. do 11 časova.

Prijave se mogu podneti lično u Opštini Novi Bečej kancelarija broj 11, radnim danima od 07-15 časova ili putem telefona 062/461-216. Prijava mora da sadrži ime, prezime birača, adresu, jmbg, broj telefona i broj biračkog mesta

Kontakt osoba Nataša Miladinović.

 

                                            

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…