Aktuelne vesti iz oblasti DRUŠTVO

Predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović i gradonačelnik Kikinde, Nikola Lukač, potpisali su danas memorandum o saradnji ove dve lokalne samouprave u cilju međusobnog povezivanja, razmene iskustava, saradnje na svim nivoima i zajedničkog nastupa, kako u oblasti turizma, tako i raznim drugim oblastima, ali i u pisanju i realizaciji zajedničkih projekata.

Na drugoj po redu sednici SO Novi Bečej u novom sazivu, kao i na prethodno održanoj sednici Opštinskog veća opštine Novi Bečej, našao se veliki broj tačaka koje su se u najvećoj meri ticale izveštaja o radu javnih preduzeća i ustanova za 2019. godinu.

Na deponiji u blizini Novog Bečeja gde kompanija „Brantner“, ali i građani odlažu smeće, koja se nalazi na Bašaidskom putu, od nedavno postoji i zaseban prostor za deponovanje otpadnih voda.

U SALI GRADSKOG VEĆA GRADA ZRENjANINA NAČELNICA SREDNjOBANATSKOG UPRAVNOG OKRUGA SNEŽANA VUČUREVIĆ ODRŽALA JE DANAS 10. REDOVNU SEDNICU SAVETA UPRAVNOG OKRUGA U PROŠIRENOM SASTAVU.

                                              

        Republika Srbije,
Autonomna pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…