Aktuelne vesti iz oblasti DRUŠTVO

Tokom decembra prošle i januara ove godine na teritoriji opštine Novi Bečej sprovedena je humanitarna akcija pod nazivom „Jedan paketić - mnogo ljubavi“ koju je organizovao Crveni krst Novi Bečej.

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka rudarstva i energetike, Zorana Mihajlović, danas je u Novom Miloševu pustila u rad novo postrojenje za proizvodnju struje iz obnovljivih izvora energije „Pepo Energy“.

Na današnjoj 11. sednici Opštinskog veća opštine Novi Bećej članovi veća jednoglasno su utvrdili predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Novi Bečej za 2021. godinu koja je na sednici SO Novi Bečej usvojena krajem prošle godine.

Vlada Republike Srbije saopštila je danas da će od utorka, 26. januara na svim punktovima za vakcinaciju moći će da se vakcinišu isključivo građani koji su dobili poziv od elektronske uprave sa terminom vakcinacije.

                                              

        Republika Srbije,
Autonomna pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…