Aktuelne vesti

Za postignute zavidne rezultate u organizaciji više manifestacija, kao i za veliku posećenost istih, na nedavno održanoj svečanosti u Falkenstainer hotelu, Turističkoj organizaciji opštine Novi Bečej dodeljena je prestižna nagrada „Beogradski pobednik“.

Proteklog vikenda u Omladinskom domu u Kumanu održan je peti po redu Susret kozara Srbije koji je ove godine imao samo jednu temu, a to je osnivanje udruženja odgajivača koza na nacionalnom nivou.

U zgradi Radničkog univerziteta u Novom Bečeju danas je održana 33. sednica SO Novi Bečej na kojoj su odbornici razmatrali ukupno sedamnaest tačaka na dnevnom redu.

Februara ove godine MZ Novi Bečej finansirala je radove na uređenju platoa ispred Sportsko-rekreativnog centra „Jedinstvo“ u Novom Bečeju, a tom prilikom prostor je izravnan i zamenjene su behaton ploče.

Festival narodnog stvaralaštva „Ričaj“ u Novom Bečeju je ove godine održan po 16. put i to pod okriljem aktivnosti projekta koji opština Novi Bečej u sklopu prekogranične saradnje do marta sledeće godine sprovodi sa mađarskim gradom Šandorfalva, a koji se odnosi na promociju prirodnog i kulturnog nasleđa regiona.

U poslednjoj utakmici 9. kola Druge futsal lige Srbije, u krcatoj dvorani Sportsko rekreativnog centra „Jedinstvo“ u Novom Bečeju,  koplja su ukrstili futsaleri „Tise“ i „Metalca Kolorado“ iz Gornjeg Milanovca.

                                              

        Republika Srbije,
Autonomna pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…