Aktuelne vesti

Seoska slava u Kumanu ovog 1. juna protekla je bez prateće manifestacije na koju su navikli meštani, ali i posetioci iz okolnih naseljenih mesta.

Na današnjoj, 37. sednici, odbornici SO opštine Novi Bečej usvojili su dve važne odluke o kojima je bilo reči u prethodnom periodu.

U skladu sa sprovedenim Konkursom raspisanim 10. februara tekuće godine, u prostorijama Mesne zajednice Novi Bečej, danas su potpisani ugovori o dodeli sredstava za podsticanje programa ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje programa udruženja građana

Crveni krst Srbije u saradnji sa UNICEF-om i Ministarstvom za rad, zapošljavanje, borčka i socijalna pitanja Republike Srbije obezbedio je pakete jednokratne pomoći namenjene pretežno porodicama romske nacionalnosti na teritoriji cele opštine koje imaju decu.

U susret letnjoj sezoni, Mesna zajednica Novi Bečej nastavila je radove na uređenju priobalja nabavkom splava, odnosno platforme za kupanje, u vrednosti od 500.000 dinara izdvojenih iz sredstava mesnog samodoprinosa, potvrdio je sekretar Mesne zajednice Novi Bečej, Miroslav Macura:

Negativan uticaj pandemije koronavirusa, prema upozorenjima Svetskog saveta za putovanja i turizam, mogao bi dovesti u opasnost oko 50 miliona radnih mesta u ovom sektoru širom sveta.

Predsednik Pokrajinske vlade, Igor Mirović, posetio je danas Bočar u opštini Novi Bečej gde je zajedno sa potpredsednikom Pokrajinske vlade i pokrajinskim sekretarom, Mihaljom Njilašem, direktorom Uprave za kapitalna ulganja, Nedeljkom Kovačevićem i predsednikom opštine Novi Bečej, Sašom Maksimovićem, obišao radove na rekonstrukciji i dogradnji dvorca Hertelendi.

                                              

        Republika Srbije,
Autonomna pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…