Aktuelne vesti

OŠ „Miloje Čiplić“ već godinama na zelenoj pijaci u Novom Bečeju organizuje takozvanu đačku pijacu u okviru koje se na lep i koristan način objedinjuje saradnja škole, učenika i njihovih roditelja.

Članovi Opštinskog veća opštine Novi Bečej na današnjoj 108. sednici utvrdili su predlog Odluke o rebalansu budžeta opštine Novi Bečej za 2019. godinu koji će se uskoro naći i pred odbornicima Skupštine opštine Novi Bečej na usvajanje.

Obaveštavamo vas da je od 06.09.2019. godine Putem Portala Jedinstvenog informacionog sistema lokalne poreske administracije (JIS LPA) omogućena dodatna usluga - elektronska prijava za utvrđivanje komunalne takse za isticanje firme na poslovnom prostoru (firmarine) što predstavlja još jednu elektronsku uslugu od značaja za pravna lica i još jedan korak u transformaciji javne uprave u efikasniji servis građana.

Dečija predstava „Zlatokosa u svetu čuda“, koja je tokom Velikogospojinskih dana u okviru „Avlije zabavlije“ otkazana zbog loših vremenskih prilika, odigrana je danas u izvedbi članova novosadskog pozorišta „Teatrilo“ i Udruženja građana „Radionica snova“ u dvorištu Narodne biblioteke Novi Bečej. 

Dom kulture opštine Novi Bečej i Fondacija za decu Srbije ’’Borivoj Vujić” u galeriji ’’Tiska Akademija Akvarela’’ Doma kulture opštine Novi Bečej organizuju Izložbu najveće makete na Balkanu ’’Svet oko nas’’.

Mesna zajednica Novi Bečej izdvojila je sredstva u vrednosti od milion dinara za izgradnju i rekonstrukciju dotrajalih staza i prelaza na teritoriji Novog Bečeja, a prvi radovi već su započeti u ulici Druga Krajiška, potvrdio je Vladimir Davidović, član Saveta Mesne zajednice Novi Bečej:

                                              

        Republika Srbije,
Autonomna pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…