Aktuelne vesti

Na predlog članova Opštinskog veća opštine Novi Bečej na današnjoj 20. redovnoj sednici odbornici Skupštine opštine Novi Bečej usvojili su odluke koje se tiču povećanja cena usluga sakupljanja i transporta komunalnog otpada

Osnovnoj školi „Dositej Obradović“ u Bočaru u proteklom periodu odobrena su sredstva za realizaciju dva projekta opremanja škole nameštajem i rekvizitima. Naime, škola je, najpre, od Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu dobila sredstva za opremanje nove fiskulturne sale za koju se, nakon završetka potrebne dokumentacije, nadaju da će uskoro biti na raspolaganju, pre svega, učenicima škole.

Sa evropskog takmičenja „Šta znaš o saobraćaju“ koje je proteklog vikenda održano u Zadru u Hrvatskoj, kao član ekipe koja je predstavljala Republiku Srbiju, učenik Osnovne škole „dr Đorđe Joanović“ iz Novog Miloševa, Jonatan Zakić, vratio se sa osvojenim peharom i zlatnom medaljom.

Info-centar Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022. počeo je sa radom 15. septembra 2022. Pozivom Info-centra, putem broja telefona 0800 444 005, građanima će se javljati operateri koji će davati potrebne informacije, kao i odgovore na sva pitanja koja se odnose na Popis 2022.

Nizom manifestacija širom Srbije obeležena je nedelja Sektora za vanredne situacije, a tim povodom, pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Novi Bečej održali su taktičko-tehnički zbor kom su prisustvovali učenici nižih razreda Osnovne škole „Miloje Čiplić“.

U svečanoj sali Opštinske uprave u Novom Bečeju danas je održana 58. sednica Opštinskog veća na čijem dnevnom redu se našlo deset tačaka, među kojima se većina ticala odobravanja kulturnih programa javnih institucija i udruženja za narednu, 2023. godinu.

Komisija za utvrđivanje cena za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Novi Bečej je donosi zaključak o cenama

Zaključak

Komisija za realizaciju mera energetske sanacije je na 32. sednici održanoj 14.09.2022. utvrdila konačnu listu

Konačna lista

Polaganjem venaca na mestu nekadašnje sinagoge u Novom Bečeju danas je obeležena 81. godišnjica od Dana deportacije Jevreja iz ovog naseljenog mesta i dela Banata u Drugom svetskom ratu.

Na nedavno održanom 5. Međunarodnom kungfu vušu turniru „Srebrenica Open“ u Srebrenici, u Bosni i Hercegovini, pored takmičara iz kumanačkog Sportskog udruženja „2. oktobar“, predstavila se i takmičarka Kluba borilačkih sportova „Jedinstvo“ iz Novog Bečeja,

U zgradi Opštinske uprave u Novom Bečeju danas je održana 57. sednica Opštinskog veća opštine Novi Bečej na čijem dnevnom redu se našlo ukupno 11 tačaka.

                                            

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…