Aktuelne vesti

Poštovani, obaveštavamo Vas da će se rani javni uvid u PPPPN brane na Tisi održati u periodu od 21.01.2022. do 04.02.2022. godine.

Danas je opštinu Novi Bečej posetio Tomislav Momirović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, koga je dočekao Saša Maksimović, predsednik opštine Novi Bečej sa svojim saradnicima.

Usled tehničkih poteškoća, usluga izdavanja parking karte za obeležena parking mesta na javnim parkiralištima još uvek nije dostupna. Po preporuci vlade, korisnicima ove usluge kojima treba da se produži rešenje, privremeno će se produžiti do 01. Februara 2022. godine, a nakon ovog perioda automatski će biti produženo rešenje i izdata parking karta za tekuću godinu.

Građani Srbije 16. januara imali su priliku da se u okviru referenduma izjasne o promeni Ustava u oblasti pravosuđa.

Gradonačelnik grada Kikinde, Nikola Lukač, i predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović, potpisali su danas sporazum o saradnji povodom izrade Urbanističkog projekta za izgradnju brze saobraćajnice na teritoriji grada Kikinde, odnosno, deonice od administartivne granice sa opštinom Novi Bečej do državne granice sa Republikom Rumunijom.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za agrarna plaćanja raspisuje javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novih mašina i opreme za unapređenje primarne proizvodnje biljnih kultura

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za agrarna plaćanja, raspisalo je javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novih mašina i opreme za unapređenje primarne poljoprivredne proizvodnje u stočarstvu u 2022. godini.

Nakon asfaltiranja 2. Krajiške u dužini od 217 metara, kao i Aračke ulice, u dužini od oko 150 metara, u delu od nasipa do Obilićeve ulice, danas je u okviru druge faze radova nastavljeno asfaltiranje u delovima Aračke od ulice od Branka Radičevića do Jagićeve i od Jagićeve do Senji Mihalja:

U sedištu Srednjobanatskog upravnog okruga održana peta sednica Saveta okruga i poslednja u ovoj godini.

U okviru Javnog konkursa raspisanog od strane Ministarstva za brigu o selu, u proteklom periodu potpisani su ugovori o dodeli sredstava za kupovinu kuća sa okućnicom čime je 14 porodica na teritoriji opštine Novi Bečej dobilo svoj dom.

U zgradi Opštinske uprave u Novom Bečeju danas je održana 39. sednica Opštinskog veća opštine Novi Bečej na kojoj se našlo ukupno 38 tačaka na dnevnom redu.

                                            

        Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…