Aktuelne vesti

Obaveštenje za javnost

Dana 25.06.2022. godine u vremenu od 18,00 do 20,00 časova u okviru manifestacije “Chicken fest” u Žitištu na platou ispred Kulturnog centra Žitište održaće se promocija dobrovoljnog služenja vojnog roka sa oružjem za septembarski uputni rok.

Načelnik Opštinske uprave opštine Novi Bečej, na osnovu člana 4. stav 8. i člana 94. Zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave („Službeni glasnik RS“, broj 21/2016, 113/2017 , 95/2018 i 114/2021), člana 22. stav 1. Odluke o organizaciji opštinske uprave opštine Novi Bečej („Službeni list opštine Novi Bečej“, broj 31/2020, 20/2021, 34/2021) i člana 12. stav 1. Uredbe o sprovođenju internog i javnog konkursa za popunjavanje radnih mesta u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave („Službeni glasnik RS“, broj 95/2016), oglašava

Zahvaljujući ugovoru potpisanom pre nekoliko godina između lokalne samouprave u Novom Bečeju i Instituta za kardiovaskularne bolesti, odnosno Instituta za plućne bolesti iz Sremske Kamenice, u Domu zdravlja u Novom Bečeju pacijente pregledaju specijalisti pomenutih zdravstvenih ustanova.

Centar Ministarstva odbrane Zrenjanin, obaveštava zaineresovana lica muškog i ženskog pola, da je i dalje u toku javni konkurs za prijavu kandidata za dobrovoljno služenje vojnog roka sa oružjem za potrebe septembarskog uputnog roka 2022. godine.

Predstavnici opštine Novi Bečej i Rečne flotile Vojske Srbije i ove godine položili su cveće na spomen-bistu Aleksandra Berića na novobečejskom Tiskom keju. Aleksandar Berić, komandant bojnog broda „Drava“,

Predstojećeg vikenda na levoj obali Tise okupiće se veliki broj Novobečejaca, ali i zaljubljenika u varoš kako bi u okviru manifestacije „Kad Tisa cveta“ prisustvovali ljubavnom plesu Tiskog cveta i uz tradicionalno puštanje sveća niz reku otisnuli i svoje želje.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Novo Miloševo obaveštava građane da će prikupljanje protivpožarnih aparata uoči žetve i vršidbe u 2022. godini trajati do subote, 11. juna, kada ih meštani Novog Miloševa i Bočara mogu predati u periodu od 12 do 18 časova, u prostorijama vatrogasnog doma, na adresi Maršala Tita broj 76.

Preliminarna lista

 Кonačna rang lista 

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas ugovore predstavnicima lokalnih samouprava, škola i sportskih centara za finansiranje 38 projekata u oblasti izgradnje, održavanja i opremanja sportskih objekata u AP Vojvodini, za šta je izdvojeno 120 miliona dinara.

Predstavnici MZ Kumane, lokalne samouprave, Udruženja srpskih ratnih veterana Novi Bečej i drugi meštani Kumana, danas su, prema tradiciji, polaganjem venaca obeležili 1. jun, Dan oslobođenja ovog naseljenog mesta u Drugom svetskom ratu.

Na 17. sednici Skupštine opštine Novi Bečej odbornici su odlučivali o ukupno 20 tačaka na dnevnom redu, među kojima je najvažnija bila ona koja se ticala izmena i dopuna Odluke o budžetu opštine Novi Bečej za tekuću godinu, odnosno takozvanog rebalansa budžeta.

                                            

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…