Aktuelne vesti

Licitacija državnog poljoprivrednog zemljišta u Opštini Novi Bečej je održana 26.03.2020. godine u 8 časova kako je bilo i predviđeno. Na raspolaganju licitantima je bilo oko 2300 ha državnog poljoprivrednog zemljišta. Zakupljeno je 105 parcela koje su raspoređene u 39 javnih nadmetanja. Ukupna površina izlicitiranog zemljišta u II krugu licitacije je 676,0908 ha.

Licitacija je održana uz maksimalnu primenu zdravstveno - bezbednosnih preporuka Uprave za poljoprivredno zemljište.

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, u konsultacijama sa predsednikom Republike Srbije, donela je odluku da se isplate penzija za građane vrše uz posebna ovlašćenja, kao i putem dostave.

E VRTIĆ

Obaveštenje

Poštovani sugrađani,
Obaveštavamo vas da će nedeljom od 4h do 7h, za snabdevanje starijih od 65 godina, raditi sledeći maloprodajni objekti:

Predsednik opštine Novi Bečej Saša Maksimović, doneo je ODLUKU o raspisivanju javnog oglasa za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u opštini Novi Bečej (drugi krug licitacije)

Potpisivanje Ugovora o stipendiranju, obaviće se 14. marta 2020. godine (subota), u svečanoj sali opštine Novi Bečej, ul. Žarka Zrenjanina 8,  sa početkom u 10,00 časova.

Po svom uređenom i lepom izgledu Tiski kej u Novom Bečeju poznat je kao jedan od najlepših u okruženju, a jedan od njegovih dragulja jeste i amfiteatar na otvorenom kojim ne može da se pohvali mnogo naseljenih mesta u Srbiji.

                                              

        Republika Srbije,
Autonomna pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…