Aktuelne vesti iz oblasti DRUŠTVO

Na nekadašnji Dan boraca, 4. jula, predstavnici Mesne zajednice Novo Miloševo i članovi Udruženja penzionera ovog naseljenog mesta polaganjem venaca na spomenicima dobrovoljcima u Prvom svetskom ratu i palim borcima od 1941. do 1945. godine, odali su počast meštanima koji su svoje živote dali za slobodu: “Imamo dosta dobrovoljaca iz Novog Miloševa, njih oko 400.

U Skupštinskoj sali u zgradi Radničkog univerziteta održana je 18. sednica Skupštine opštine Novi Bečej, a ovoga puta pred odbornicima se našlo 11 tačaka dnevnog reda, od kojih je u okviru prve doneta Odluka o završnom računu budžeta Opštine Novi Bečej za 2021. godinu.

Na 53. sednici Opštinskog veća opštine Novi Bečej većnici su kao prvu dnevnog reda usvojili Predlog Odluke o završnom računu budžeta opštine, a utvrđena su i predlozi Rešenja o davanju saglasnosti na izveštaj o radu predsednika opštine, Opštinskog veća i Skupštine opštine Novi Bečej za prethodnu godinu.

Opština Novi Bečej i ove godine nastavlja praksu skidanja useva na uzurpiranim parcelama poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u katastarskim opštinama Novi Bečej, Novo Miloševo, Kumane i Bočar.

                                            

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…