Aktuelne vesti iz oblasti DRUŠTVO

U organizaciji Zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje i ispostave filijale u Novom Bečeju u zgradi Opštinske uprave danas je organizovan forum za poslodavce sa područja novobečejske opštine.

Na prvoj sednici Skupštine opštine Novi Bečej u 2023. godini koja je održana danas u zgradi Radničkog unverziteta u Novom Bečeju odbornici su odlučivali o 27 tačaka koje su se našle na njenom dnevnom redu.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vovodprivrede Republike Srbije 20. marta ove godine započelo je proces elektronske registracije poljoprivrednih gazdinstava u Srbiji što ujedno predstavlja i novi korak u procesu uvođenja eAgrar-a, novog informacionog sistema koji se uvodi u cilju modernizacije i ubrzanja postupka upisa podataka, promena istih u Registru poljoprivrednih gazdinstava, kao i odobravanja, odnosno isplate podsticaja u oblasti poljoprivrede.

Učenici osmih razreda osnovnih škola u Srbiji danas i sutra polažu probni završni ispit i to najpre iz matematike, a potom i iz srpskog jezika, odnosno iz izbornog predmeta.

                                            

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…