МИЛАН СТОЈШИН Помоћник председника за пољопривреду и ванредне ситуације
 


КОНТАКТ:
тел: 023/772-320, локал 131
фах: 023/772-500
е-маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
веб:www.novibecej.rs



Рођен 16.јануара 1986.године у Зрењанину. Завршио Факултет за биофарминг у Бачкој Тополи  и постаје дипломирани инжењер пољопривреде.  Након тога уписао мастер студије, смер- органска пољопривреда на Пољопривредном факултету Универзитета у Новом Саду где је стекао звање-мастер инжењер пољопривреде. Тренутно, студент завршне године докторких студија на смеру агрономија на Пољопривредном факултету у Новом Саду.

До драгоценог  искуства у раду, дошао је  ангажовањем у  више пољопривредних  предузећа. Управљачке вештине је усавршио  радећи као управник дела производње на фарми свиња у ПИК-у Бечеј.

На Факултету радио као асистент 3 године, држао вежбе на групи предмета који припадају ужој научној области-биотехнологија у сточарској производњи.

У периоду од маја 2016.године до краја 2017.године био члан Општинског већа општине Нови Бечеј задужен за  пољопривреду.

Од 01.01.2018.године врши функцију помоћника председника општине Нови Бечеј за ванредне ситуације и пољопривреду.

Ожењен, отац  једног детета.

 

Помоћник председника за пољопривреду и ванредне ситуације:

  • Прати стање у овој области на територији општине Нови Бечеј;
  • сарађује са осталим функционерима, јавним предузећима и установама и привредним субјектима по питањима из ове области;
  • извештава председника општине о стању у овој области на територији општине и указује на проблеме и могућа решења тих проблема;
  • сарађује са пољопривредним газдинствима са територије општине и учествује у изради пројеката у области пољопривреде;
  • обавља и друге послове који по својој природи спадају у делокруг рада овог радног места или му буду одређени од стране председника општине

 

 

 

        



Република Србије,
Аутономна покрајина Војводина

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…