Актуелне вести из области ДРУШТВО

Ученици осмих разреда основних школа у Србији данас и сутра полажу пробни завршни испит и то најпре из математике, а потом и из српског језика, односно из изборног предмета.

Републички фонд ПИО од 15. марта ове године омогућио је својим корисницима добијање пензионерских картица нове генерације које ће осим доказивања статуса пензионера бити коришћене и за нове погодности и значајно ће утицати, како наводе, на побољшање материјалног статуса пензионера и корисника осталих права из пензијског и инвалидског осигурања.

Центар Министарства одбране Зрењанин, обавештава заинересована лица мушког и женског пола, да је у току јавни конкурс за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем у јунском упутном року за 2023. годину.

Председник општине Нови Бечеј, Саша Максимовић, потписао је данас уговоре са представницима спортских удружења и организација са територије новобечејске општине о додели средстава за реализацију годишњих програма у области спорта за 2023. годину.

                                            

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…