Print this page
НАСТАВЉЕНО ОДРЖАВАЊЕ ДЕЧЈИХ ИГРАЛИШТА

Месна заједница Нови Бечеј сваке године, између осталог, стара се и о тринаест дечјих игралишта која се налазе на територији Новог Бечеја, а ових дана, трећи пут ове године, вршена је поправка, односно замена оштећених дрвених делова на мобилијару који користе наши најмлађи суграђани.

Према речима секретара МЗ Нови Бечеј, Мирослава Мацуре, нажалост у последње време све је више вандализма међу младима, па се неретко дешава да мобилијар, како на дечјим игралиштима, тако и на приобаљу непотребно страда. Он је упутио апел грађанима Новог Бечеја да чувају оно што је њихово, јер, како каже, нико други уместо њих то неће учинити.

Овом приликом поправљени су реквизити на четири дечја игралишта, а поправку истих извршили су радници у оквиру јавних радова. Вредност радова је око 70 хиљада динара. Такође, решен је и проблем тобогана на игралишту у Змај Јовиној улици који је био постављен близу канала. Према Мацуриним речима, најмлађи сада могу безбедно да се играју. Он се извинио суграђанима што тај проблем није решен раније, али због тренутне ситације са корона вирусом и одређених организациних проблема, то није било могуће.

Током летњих дана МЗ Нови Бечеј наставиће своје активности управо у оквиру одржавања дечјих игралишта на територији Новог Бечеја и приобаља уз реку Тису како би омогућила грађанима што угоднији боравак на отвореном.

 





Read 875 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…