Print this page
ПОЛОЖЕН KАМЕН ТЕМЕЉАЦ ЗА ФИСKУЛТУРНУ САЛУ У БОЧАРУ

Оно што су Бочарци, како сами кажу, чекали безмало 40 година, ових дана постало је реалност. Наиме и званично је положен камен темељац у дворишту ОШ „Доситеј Обрадовић“ где ће се за девет месеци налазити фискултурна сала коју мештани овог насељеног места новобечејске општине никада нису имали.

Највећу радост захваљујући овом значајном пројекту имаће, пре свега, ученици бочарске школе који наставу физичког васпитања имају у практично немогућим условима, али ће она бити и на корист свих мештана, изјавили су након симболичног чина полагања камена темељца председник општине Нови Бечеј, Саша Максимовић и директорка школе, Драгана Kарановић.

Да би се дошло до изградње фискултурне сале у Бочару општина Нови Бечеј морала је превазићи многе изазове, од пројектно-техничке документације, која није постојала и сагласности Дирекције за имовину и укупно пет министарстава с обзиром да се ради о изградњи на површини која је у власништву Републике Србије, до шест неуспелих јавних набавки. Ипак, изградња сале ће бити у року, сигуран је Никола Јованац, власник фирме „Шљункара БМБ“, једног од извођача радова.






Read 1024 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…