Print this page
КРОЗ ПРОГРАМ „ЗАЈЕДНИЦИ ЗАЈЕДНО“ ШКОЛАМА У ОПШТИНИ НОВИ БЕЧЕЈ 4.000.000 ДИНАРА

У оквиру програма „Заједници заједно 2020“, компанија НИС подржала је 72 пројекта којима ће бити унапређена дигитализација наставног процеса и повећана безбедност деце и наставника у школама широм Србије.

Овим програмом подржане су образовне установе у 12 општина и градова, међу којима је и општина Нови Бечеј којој су конкурсом опредељена средства у висини од 4.000.000,00 динара.

Добијена средства намењена су за опремање свих учионица и информатичког кабинета дигиталном опремом у Основној школи „Доситеј Обрадовић“ у Бочару, као и за унапређење система за видео надзор набавком мрежних дигиталних снимача, хард дискова, монитора, камера, ЛЕД телевизора и пратеће инсталационе опреме, за два објекта и два дворишта Основне школе „Јосиф Маринковић“ у Новом Бечеју. У Основној школи „Станчић Милан Уча“ планирана је замена застарелих десктоп рачунара у информатичком кабинету, а у Средњој школи Нови Бечеј набавка лаптоп рачунара за кабинет у ком се одвија настава из предмета информатика и рачунарство, као и за кабинет у којем се одвија настава за профил техничар мехатронике.

Овогодишњи програм „Заједници заједно“ реализован је у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја и Министарством унутрашњих послова Републике Србије и у ту сврху издвојено је укупно 114,5 милиона динара.

Read 1041 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…