Print this page
ЗАВРШЕН ШКОЛСКИ ТЕРЕН, НОВИ РАЧУНАРИ ЗА ИНФОРМАТИЧКИ КАБИНЕТ У КУМАНУ

Радови на обнови и асфалтирању спортског терена у дворишту ОШ „Станчић Милан - Уча“ у Куману ових дана приведени су крају, а некада дотрајали школски спортски простор, данас је, пре свега, безбедно окружење намењено ученицима ове школе, али и свим рекреативцима и осталим мештанима Кумана.

Према речима директорке школе, Марије Станчић, ученици и наставници су презадовољни коначним изгледом терена, али и чињеницом да ће убудуће часови физичке културе и ваннаставних активности бити на много вишем нивоу. Радове у износи од безмало 11 милиона динара са пдв-ом финансирало је Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, а извођач радова била је „Еко-градња“ из Зрењанина.

Овом приликом уређен је и главни улаз у школу, али и плато у дворишту где ученици бораве за време школског одмора, као и две приступне стазе које спајају плато и спортски терен. У питању је донаторство фирме „Еко-градња“.

Ово није једини пројекат који се тренутно спроводи у куманачкој школи, јер су ове године школи одобрена средства и од стране компаније НИС која ће бити искоришћена за опремање информатичког кабинета, каже директорка школе, Марија Станчић.

 

Read 973 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…