Print this page
ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА УЧЕСНИКА У САОБРАЋАЈУ ТОКОМ ПРЕДСТОЈЕЋИХ МАНИФЕСТАЦИЈА

Припадници Министарства унутрашњих послова у Зрењанину појачано ће контролисати учеснике у саобраћају током одржавања традиционалних манифестација „Великогоспојински дани“ у Новом Бечеју и „Дани пива“ у Зрењанину, које ће бити одржане од 26. до 29. августа.

С обзиром на то да се током ових манифестација очекује велики број посетилаца и да ће на путевима бити више возила него уобичајено, саобраћајна полиција ће регулисати саобраћај, а патроле ће бити распоређене на свим путним правцима ка Зрењанину и Новом Бечеју, као и у самим насељеним местима, чиме ће омогућавати брже и безбедније укључивање у саобраћај.

Полицијске контроле биће усмерене на откривање и санкционисања возача који чине саобраћајне прекршаје, посебно на прекршаје вожње под дејством алкохола и брзином већом од дозвољене.

Апелује се на грађане да се стриктно придржавају свих саобраћаних прописа јер на тај начин чувају свој и животе других учесника у саобраћају.

Такође и остали припадници полиције ће појачано патролирати како би ове манифестације протекле безбедно и без нарушавња јавног реда и мира.

 

Read 2698 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…