Print this page
РАДОВИ У АРАЧКОЈ И ДРУГОЈ KРАЈИШКОЈ

У Новом Бечеју се настављају радови на асфалтирању улица. Тренутно је у току припрема асфалтирања у Другој Kрајишкој, а почињу радови и у Арачкој улици.

Директор Јавног предузећа „Урбанизам и путеви“ Далибор Вучетић истиче да радове спроводи фирма Екоградња.
"У Другој Kрајишкој је остало да се стави завршни слој асфалта, да се попуне банкине и прокоп канала, а дужина је 217 метара. Радови би требали да буду готови за неких десетак дана."
Радови у Арачкој улици, која се састоји из више делова изводиће се у три фазе у укупној дужини од око 650 метара.
"Управо почињемо радове на првом делу, од бедема до Обилићеве улице у дужини од 150 метара. Након првог дела, следе радови на другом делу - од улице Бранка Радичевића до Јагићеве око 250 метара и трећи део у наставку Светозара Милетића према Геронтолошком 110 метара. Део од Герберовог блока иза Геронтолошког центра ка Јагићевој улици односно ка улици Светозара Милетића се тренутно неће изводити, али је надам се у плану наредне године", закључио је Вучетић.

Иако нешто скромније у односу на претходне године, радови на асфалтирању се настављају, напомиње и први човек општине Нови Бечеј, Саша Максимовић, истичући да је вредност ових радова око 24 милиона динара са ПДВ-ом, од чега је пола средстава дала општина Нови Бечеј, а другу половину Управа за капитална улагања АП Војводине.
"Скромније, првенствено због враћања дуга Дома здравља, као и због путних трошкова које смо исплаћивали јавном сектору. Следеће године је на реду улица Дожа Ђерђа, Тозе Марковића и коначно, задњи део Арачке улице. Надам се да ћемо следеће године асфалтирати све улице и коначно се моћи посветити и улицама које имају асфалт али је у поприлично лошем стању."

 

Read 1693 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…