Print this page
ОДБОРНИЦИ СО УСВОЈИЛИ ЈОШ ЈЕДАН РЕБАЛАНС ОПШТИНСКОГ БУЏЕТА

Након што је 13. јула Министарство финансија Републике Србије дало сагласност на нацрт одлуке о измени и допуни Одлуке о буџету општине Нови Бечеј за 2022. годину, а Општинско веће новобечејске општине предлог исте утврдило дан касније, данас је у скупштинској сали у Новом Бечеју одржана 19. седница СО Нови Бечеј

по хитном поступку како би након усвајања поменуте одлуке о ребалансу буџета иста могла што пре бити достављена надлежном министарству, као одлука од значаја и интереса за општину Нови Бечеј.

Према речима начелнице Општинске управе, Тамаре Попов, одборницу су одлуку усвојили као најважнију тачку дневног реда одржане седнице.

На 19. седници СО Нови Бечеј, између осталог, донете су и одлуке о усвајању измена и допуна Плана генералне регулације насеља Нови Бечеј, о допуни Одлуке о коришћењу делова обале и водног простора на територији општине Нови Бечеј, као и о усвајању Програма коришћења средстава буџетског фонда за заштиту животне средине општине Нови Бечеј за текућу годину.

 

Read 542 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…