Print this page
РЕKОНСТРУИСАНА KОТЛАРНИЦА У ШKОЛИ „МИЛОЈЕ ЧИПЛИЋ“

У оквиру прошлогодишњег конкурса компаније НИС у склопу програма „Заједници заједно“, у ОШ „Милоје Чиплић“ у Новом Бечеју ове године остварана је инвестиција значајна не само за ову образовну установу, већ и за суседну Средњу школу, односно за новобечејску халу спортова, с обзиром да се односила на реконструкцију система за грејање.

Према речима директорке школе „Милоје Чиплић“, Биљане Бањац, компанија НИС је за реализацију пројекта реконструкције котларнице, која се налази у склопу школе, донирала 2 милиона динара, док је општина Нови Бечеј обезбедила остатак средстава од укупних 3 милиона и 560 хиљада динара колико је износила укупна вредност овог подухвата.

У оквиру реконструкције котларнице у школи „Милоје Чиплић“ овом приликом замењене су гасне и електроинсталације, док би у перспективи требало заменити и саме котлове који су у употреби неколико деценија.






Read 466 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…