Print this page
ШАРЕНИЛО БОЈА И ОПОЈНИХ МИРИСА У НОВОМ БЕЧЕЈУ

Са пролећним сунцем центар Новог Бечеја и ове године украшен је разноврсним биљакама у оквиру још једног Фестивала цвећа, манифестације коју ТО општине Нови Бечеј организује два пута годишње, у пролеће и у јесен.

Многобројни излагачи из целог региона нуде широк асортиман украсних биљака и цвећа за уређење башта и дворишта, односно кућа и домова. Богатство понуде на новобечејском Фестивалу цвећа допуњуји и други производи, попут ручних радова, производа од меда, природне козметике и разних украсних и употребних предмета. Циљ је да Фестивал цвећа пружи за сваког понешто, истакла је Татјана Влашкалин, стручна сарадница ТО општине Нови Бечеј.

Међу излагачима цвећа по први пут у оквиру Фестивала цвећа у Новом Бечеју нашао се Дарко Гајин из Бочара, који се породично бави пластеничком производњом, али и Расадник „Сзабо“ из Бечеја који већ годинама Новобечејцима нуди широк спектар сезонског цвећа и вишегодишњих биљака.

Пролећни Фестивал цвећа у Новом Бечеју ове године траја два дана.






Read 408 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…