Print this page
ДЕФИЛЕ ОЛДТАЈМЕРА ПРОБУДИО НОСТАЛГИЈУ

У организацији Удружења љубитеља старовременских возила „Олдтајмер клуб Бечеј-Нови Бечеј“ протеклог викенда, у оквиру Годишње скупштине, одржана је и 13. смотра возила на којој је ове године продефиловало близу 200 старих аутомобила и мотоцикала.

Програм је отпочео у Музеју “Жеравица” у Новом Милошеву, након чега су се учесници упутили ка центру Новог Бечеја.

Чланови „Олдтајмер клуба Бечеј-Нови Бечеј“ и сами се радо одазивају оваквим скуповима који се током године организују у Сомбору, Суботици, Kикинди, Новом Саду и Београду.

Сусрету у Новом Бечеју и Бечеју прикључили су се сви клубови са територије Војводине, али и из Шапца, Ваљева и Београда, уз госте из Мађарске, Енглеске и Словеније, чиме је овај скуп одржао међународни карактер.

Најстарији аутомобил на овогодишњем скупу био је марке Опел рецорд из 1963. године који је у власништву председника удружења, Атиле Силађија, а насла се ту и нешто млађа Волксwаген Буба из 1966. године коју са много пажње и љубави одржава његов суграђанин, Ото Боршош.

Манифестацију су подржале локалне самоуправе и Туристичке организације двеју општина, Музеј “Жеравица”, као и бројни спонзори.






Read 305 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…